Over ons

Dag in, dag uit leveren we vakwerk. Of het nu gaat om een schilderbeurt, jaarlijks onderhoud, het vervangen van glas, behang aanbrengen of het herstellen van houtrot. Altijd met oog voor detail.

Van dorpsschilder tot familiebedrijf

In 1980 begon Hans Bazen zijn eigen schildersbedrijf in Herkingen. Een lang gekoesterde wens. ’s Morgens vertrok hij op de fiets naar een klus een stukje verderop in het dorp. Ladder op de schouder en alleen een broodtrommel en thermosfles mee.

Veertig jaar later zijn we uitgegroeid tot solide familiebedrijf met twintig vaste vakschilders. Elke ochtend rijden onze busjes naar klanten op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten.

Omhoog! Van trapje naar hoogwerker

Een schilder en zijn trapje. Die combinatie kun je zo uittekenen. En dan heb je natuurlijk nog de ladder en de steiger. Inmiddels werkt Bazen buitenshuis met twee eigen hoogwerkers. Praktisch en veilig.

Als schilder kom je bij de mensen thuis

Daarom staat bij de klant bij ons centraal – echt in alles wat we doen. Inspecties, materiaalbeheer, de uitvoering zelf natuurlijk en in al het contact met onze klanten. Ons vak draait om zorgvuldigheid. Oog voor het kleinste detail. Vaak zit dat in de afwerking. Maar dat kan heel goed door de tijd te nemen om de klant uit te leggen wat je precies gaat doen voordat je begint. Dat is ook wat onze klanten waarderen aan onze aanpak.

Schildersbedrijf bazen

Meer weten over dé kwaliteitsschilder van de regio?

We vertellen je graag over de verschillende werken die we uitvoeren. Of over de materialen die we gebruiken.
Zo mengen we onze verf altijd zelf, ook hebben we twee eigen hoogwerkers en eigen steigermateriaal. Want veilig werken is beter voor ons allemaal.